Més de 600 signatures en menys de 24 hores demanen l'abolició dels correbous a Olot

La Fundació Fauna pressiona els grups polítics municipals perquè aboleixin aquesta pràctica

Redacció NacióLaGarrotxa.cat
27 d'agost del 2015
Actualitzat a les 9:47h
No fa ni 24 hores que la petició d'abolir els correbous a Olot està activa a la plataforma Change.org i ja hi ha més de 600 persones que l'han signat i la xifra segueix creixent. La Fundació Fauna demana a l'Ajuntament d'Olot que deixi de celebrar correbous, seguint els passos del 2004 i el 2006 quan Olot es va declarar Ciutat Antitaurina, primer, i va prohibir les Curses de Braus, després.

El del proper 5 de setembre podria ser l'últim correbou de la ciutat d'Olot. La concessió de la Penya Taurina per celebrar un correbou a l'any acaba aquest 2015 i el ple municipal haurà de debatre si es renova o s'extingeix. En l'últim plenari celebrat, el primer ordinari amb la nova corporació, l'oposició en bloc es va mostrar contrària als correbous i l'equip de govern va reconèixer que hi havia discrepàncies entre els seus regidors i era un tema que calia estudiar amb profunditat. 

Amb aquesta petició, la Fundació Fauna vol fer una demostració de força del gruix de població contrària a aquesta pràctica. A més, assegura que es posarà en contacte amb totes les forces polítiques municipals per fer-los arribar informes científics detallats del patiment de l'animal. 
Arxivat a