L'exposició «L'Ovidi Popular» arriba a la Garrotxa

Les obres d'Antoni Miró es podran trobar a Sant Esteve d'en Bas i a Mieres fins a finals d'agost

Una de les obres de l'exposició L'Ovidi Popular
Una de les obres de l'exposició L'Ovidi Popular
Aida Morales
10 d'agost del 2015
Actualitzat a la 13:40h

L'exposició “L'Ovidi Popular” que organitza l'artista alcoià i amic personal d'Ovidi Montllor, Antoni Miró, ha arribat a la Garrotxa. Ho ha fet, després de passar per diversos indrets dels Països Catalans, i en commemoració dels 20 anys de la mort de l'artista.

Aquesta, es pot trobar a Can Tristà, a Sant Esteve d'en Bas, fins el 26 d'agost, en horari de dilluns a divendres de 16.00 a 20.00 hores. A partir del 27, l'exposició continuarà voltant, però sense deixar la comarca, i es podrà veure a la sala de plens de l'Ajuntament de Mieres fins el 30 d'agost. 

Segons han informat, es tracta de l'exposició de tot un conjunt de records i imatges d'Ovidi, que el seu amic ha anat recollint per homenatjar, recordar i reivindicar la seva figura.  La majoria són obres gràfiques en paper i llenç, que mostren diferents expressions, actituds i representacions de Montllor. 

Antoni Miró va cedir la seva obra a la xarxa de Casals i Ateneus dels Països Catalans i a Som Països Catalans i, actualment, aquesta exposició en homenatge a Ovidi Montllor forma part de la commemoració de la seva mort en l'aniversari dels seus 20 anys.