El Parc de les Olors de Sant Joan de les Fonts s'omple d'aromes i colors

L'objectiu de l'ajuntament és crear un circuit turístics amb diferents espais plens de plantes aromàtiques i medicinals

Un dels espais de plantes aromàtiques i medicinals
Un dels espais de plantes aromàtiques i medicinals | AjSant Joan de les Fonts
Aida Morales
07 d'agost del 2015
Actualitzat el 08 d'agost a les 11:54h

El Parc de les Olors de Sant Joan de les Fonts va prenent forma. Segons ha informat l'ajuntament en un comunicat, aquest espai es va omplint, cada vegada més, de plantes aromàtiques, culinàries i medicinals, que recuperen el sentit agrari del passat, en el marc d'uns jardins productius i visitables. 

En aquest sentit, cada parc suposa una oportuntiat d'innovació per al món rural. Un fet que, segons el consistori, aporta “valor afegit” als ja existents atractius turístics i, per això, recolza la voluntat de seguir projectant nous espais que complementin l'actual espai destinat a aquest ús; el jardí del Monestir. 

L'objectiu final és que aquest projecte sigui un rondo-croquis, és a dir, un circuit amb diferents espais on el visitant pugui prendre vistes, bé sigui per pintar, relaxar-se o formar-se, mentre està envoltat de plantes medicinals i aromàtiques, com ara saücs o espígols. A més, a la botiga de l'Oficina de Turisme també s'hi podran trobar productes naturals creats per la Xarxa de Parcs de les Olors, com ara ambientadors relaxants, espècies per a la cuina, cremes o coixins aromàtics.