Arriba a la Garrotxa el projecte de conservació de Teixedes catalanes

L'exposició es podrà veure fins a finals d'agost al Castell Estada Juvinyà de Sant Joan de les Fonts

per Redacció , 4 d'agost de 2015 a les 14:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 d'agost de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Exposició de les Teixedes catalanes Foto: Ajuntament de Sant Joan de les Fonts


Després de voltar per diversos punts de Catalunya, el projecte de conservació de les teixedes catalanes arriba a la Garrotxa. Es tracta d'una exposició que consta d'onze panells on s'explica el projecte i es fa difusió del valor de les teixedes com a patrimoni natural de Catalunya. 


Aquest projecte ha estat finançat pel programa LIFE de la Unió Europea i promogut pel Centre Tecnològic Forestal de Catalunya. En aquest punt, el Consorci de l'Alta Garrotxa tot i no ser-ne soci, és col·laborador des del seus inicis a finals del 2012. 

L'exposició es troba, actualment, al Castell Estada Juvinyà de Sant Joan de les Fonts i estarà oberta al públic cada dia de dilluns a diumenge de 10.00 a 11.45 del matí, i fins a finals d'agost. A partir d'aquest moment, es preveu que l'exposició pugui circular per altres punts de la comarca com Sales de Llierca, la vall de Bianya, la Fageda o el Museu dels Volcans.

 

Participació