La fira de llibres Liberisliber s'amplia amb més editorials

La nova edició es celebrarà a principis d'octubre

Aida Morales
31 de juliol del 2015
Actualitzat a la 13:36h
La fira d'editorials independents de Besalú, Liberisliber, que se celebrarà els propers 3 i 4 d'octubre en aquest municipi, s'engrandeix en aquesta edició amb un major nombre d'editorials. De fet, enguany assoleix el seu rècord, després de decidir ampliar el nombre de places que, per altra banda, i segons han informat els organitzadors, “s'ha vist novament i ràpidament superat”. 

Entre les noves editorials, se'n podran trobar de Catalunya, però també del País Valencià, Aragó, les Illes Balears, Madrid i Galícia, entre d'altres. A més, cal els organitzadors destaquen les aliances que ha firmat la fira amb el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i el grup de llibreries Bestiari, que derivaran en un seguit d'accions promocionals i activitats per donar a conèixer la fira durant el setembre. 

Pel que fa a la programació, es mantindran les mateixes seccions que en l'edició anterior, amb taules rodones, presentacions, concerts i recitals, però també s'inclouran novetats com, per exemple, un bus literari o un circ.