Riudaura prepara el 10è concert «Des d'aquí estant veig una estrella»

Jaume Arnella, La Criatura Verda i una vintena de músics i cantaires de Riudaura repassaran cançons populars del municipi

Riudaura celebra els deu anys del «Des d'aquí estant veig una estrella»
Riudaura celebra els deu anys del «Des d'aquí estant veig una estrella» | Martí Albesa
Redacció NacióLaGarrotxa.cat
29 de juliol del 2015
Actualitzat a les 17:11h

Riudaura celebra els deu anys del «Des d'aquí estant veig una estrella» Foto: Martí Albesa


Les cançons tradicionals que sempre han sonat a Riudaura, aquelles que s'han transmès de generació a generació, tornaran a escoltar-se dissabte en aquest petit poble de la Garrotxa. El concert 'Des d'aquí estant veig una estrella' arriba ja a la desena edició. Serà a les deu de la nit a la plaça del Gambeto, amb l'entrada gratuïta. 

Per celebrar l'aniversari, els organitzadors han convidat el cantautor folk Jaume Arnella, que vindrà per tercer cop al concert estiuenc de Riudaura. Els garrotxins 'La Criatura Verda' també participaran de la festa. Si bé l'any 2006 encara no existia el grup, els seus integrants (Pere Pau Ximenis, Francesc Tomàs, 'Panxito, Laura Plasència i Albert Dondarza) sí que van ser presents sobre l'escenari del primer 'Des d'aquí estant veig una estrella'. 

La nota local la posaran els Músics de Riudaura, amb Miquel Grifell dels Randellaires, Carles Teixidor i les germanes Marta i Anna Vilarrasa. A més, els Cantadors de Riudaura, una vintena de veïns del municipi, no es perdran la cita i ja sigui dalt l'escenari o des de les finestres i balcons de la plaça també interpretaran aquelles cançons que els havien cantat pares i avis. 
 

Galeria de Fotos Des d'aquí estant veig una estrella 2014 (Martí Albesa)

 

Els balcons de la plaça del Gambeto, protagonistes del concert. Foto: Martí Albes