Tots els guanyadors de la Ruta de les Tapes 2015

Redacció NacióLaGarrotxa.cat
13 de juliol del 2015
Actualitzat el 15 de juliol a les 9:33h

Millor tapa per votació popular de la Ruta de les Tapes 2015. Foto: AHG


La 'Tulipa de pa amb vedella guisada i cruixent de ratafia', del bar L'Oficina d'Olot, ha estat la millor tapa escollida pel públic en la votació popular de la Ruta de les Tapes 2015. Entre el 29 de maig i el 28 de juny es van servir més de 13.000 tapes, 1.000 més que l'any passat. En segon lloc, el públic va escollir el 'Mar i Muntanya: pop amb cruixent de cansalada, fons de patates i xips', de l'Eko Bar. Empatats a punts a la tercera posició del podi hi ha hagut la la 'Brandada de bacallà amb aromes de fesols de Santa Pau i flor de fajol', del bar l'Ansat, i la 'Cansalada cuita a baixa temperatura amb teriyaki de ratafia', de l'Hostal del Sol. 

Precisament, la 'Cansalada cuita a baixa temperatura amb teriyaki de ratafia', de l'Hostal del Sol ha estat la millor tapa professional, segons el jurat format per Felip Hontoria, Joel Tallant, Joan Indurain i Eduard Abel. En segon lloc van valorar la guanyadora del públic: la 'Tulipa de pa amb vedella guisada i cruixent de ratafia', del bar L'Oficina d'Olot. El tercer lloc del jurat se'l va emportar la 'Brandada de bacallà amb aromes de fesols de Santa Pau i flor de fajol', del bar l'Ansat.
 

Millor tapa segons els jurat de la Ruta de les Tapes 2015. Foto: AHG

  
A part de les tapes, l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa també premia els consumidors que han fet la ruta i han segellat el passaport. L'olotina Maria Torres s'endú una estada a l'Hostal El Forn de Beget. @Gallaret7 ha guanyat el concurs d'Instagram entre les 163 fotografies que s'han penjat a la xarxa amb l'etiqueta #NyamOlot. El premi és un àpat per a dues persones al restaurant La Brasera.
    
Arxivat a