Mag Lari, «Pels pèls» i Orfeó Teatre són les propostes teatrals de les Festes del Tura

Les entrades es posaran a la venda el 18 d'agost a les 10:00

Redacció NacióLaGarrotxa.cat
10 de juliol del 2015
Actualitzat el 17 de juliol a les 12:30h
«Lari Poppins», màgia per FDT
«Lari Poppins», màgia per FDT | A. A.
  
El Mag Lari, la comèdia 'Pels pèls' i l'última obra d'Orfeó Teatre són els tres espectacles que el Teatre Principal d'Olot ha programat per Festes del Tura. Les entrades es posaran a la venda a partir del 18 d'agost a les deu del matí. 

'Pels pèls' es podrà veure el segon dia de festes, el dissabte 5 de setembre a les nou del vespre. Dirigida per Abel Folk, vol ser una barreja de comèdia, thriller i reallity show. El punt de partida és un assassinat a una perruqueria i el públic haurà d'ajudar els Mossos d'Esquadra a decidir si l'assassí és el perruquer, la seva ajudant o algun dels quatre clients. Àlex Casanovas, Beth Rodergas, Mercè Comas i Dafnis Balduf són alguns dels actors protagonistes. 

El diumenge 6 de setembre serà el torn del teatre local amb 'El Procés de Mary Dugan' d'Orfeó Teatre. Escrita fa més de 70 anys per Bayard Veiller, l'acció trasnscorre a la sala d'un tribunal on es jutja una dona acusada d'assassinar el seu amant milionari. Fins a divuit actors de l'Orfeó participen del muntatge que es troba a mig camí entre el thriller i la comèdia.

El Mag Lari tancarà la programació teatral de les Festes amb 'Lari Poppins', el dilluns 7 de setembre a les sis de la tarda. Es tracta d'un espectacle per a tota la família amb humor, màgina i ganes de transmetre molta diversió. El mag Lari vol fer creure a tothom que si fa màgia és perquè Mary Poppins és la seva mare. 
   

Beth Rodergas és una de les protagonistes de l'obra 'Pels pèls'. Foto: Cedida

Arxivat a