Les activitats de l'Estiu Riu d'Olot apleguen 1.260 participants

Hi ha un 20% d'inscrits més que el 2014, un augment que també es registra als casals de la comarca

Redacció NacióLaGarrotxa.cat
10 de juliol del 2015
Actualitzat a les 9:58h

Representants polítics visitant el casal de joves de l'Espai Ideal d'Olot. Foto: Andreu Oliveras


El nombre de participants de l'Estiu Riu, les activiats que l'ajuntament d'Olot organitza per a infants i joves durant els mesos de juliol i agost, creix un 20% respecte l'any passat. Un total de 1.260 usuaris s'han apuntat aquest 2015 a alguna de les 19 activitats que s'ofereixen. Com explica Joan Gelabert, tècnic municipal de joventut, "moltes activitats tenien previst dos monitors i els hem hagut de doblar". 

La participació puja si fa o no fa a tota l'oferta, però es nota especialment en aquelles propostes destinades als joves. El casal organitzat per l'Espai Ideal l'estiu passat va aplegar a 11 adolescents i ara se n'hi han apuntat 51. 

També pugen els usuaris de les activitats d'estiu organitzades pel Consell Comarcal als pobles de la Garrotxa. Als casals de Castellfollit de la Roca, Sant Jaume de Llierca, Sant Feliu de Pallerols i Santa Pau s'hi han apuntat 140 participants, als quals cal sumar els joves que participen de les brigades de la Vall de Bianya, la Vall d'en Bas i Riudaura, a més dels municipis citats anteriorment.