Tercer concurs de samarretes de les FDT

La colla guanyadora s'endurà un sopar i la gratuïtat de la samarreta de tot el grup en la festa major del 2016

Andreu Oliveras
09 de juliol del 2015
Actualitzat a les 12:02h

Presentació de les activitats per a joves de les FDT'15. Foto: Andreu Oliveras


L'Espai Jove Ideal organitza el tercer concurs de samarretes de les Festes del Tura. Hi poden participar totes aquelles colles que dissenyin una samarreta especial del grup en motiu de la festa major d'Olot. Només cal que s'adrecin a l'Espai Ideal o les botigues Bitxo o Llagurt i demanin la corresponent butlleta per participar al concurs. 

Un cop elaborin la samarreta n'hauran de lliurar una còpia de mida més reduïda a l'Ideal. Les samarretes participants s'exposaran després de les Festes del Tura i un jurat triarà la que consideri més original. A més, el públic també podrà escollir quina és la millor. La que tingui més vots s'endurà un premi. Entre els obsequis hi ha la gratuïtat de la samarreta de festes de la colla guanyadora per l'any següent i un sopar. 

L'any passat, un centenar de colles van participar al concurs. L'organització aclareix que no s'acceptaran aquelles samarretes que fomentin un ús excessiu de l'alcohol o faltin el respecte cap a determinats col·lectius. 

Carpa Jove per FDT a la Pia Almoina

A part del concurs de samarretes, l'Espai Ideal organitza per segon any la Carpa Jove a la plaça Pia Almoina. Es tracta d'una oferta musical destinada als més joves de la ciutat i organitzada per ells mateixos. Aquest any, 12 nois i noies punxaran música durant tres de les quatre nits de la festa major. 
Arxivat a