L'Aresta arrasa a la War Clubs Run de Sant Feliu

Els garrotxins s'imposen en categoria masculina i femenina a la cursa per equips

L'Aresta, guanyadors de la War Clubs
L'Aresta, guanyadors de la War Clubs | M. A.
Redacció NacióMuntanya.cat
07 de juliol del 2015
Actualitzat a les 17:19h

L'Aresta, els guanyadors de la War Clubs. Run Foto: Martí Albesa

Els equips de l'Aresta van ser els grans triomfadors de la War Clubs Run, una mitja marató de muntanya a Sant Feliu de Pallerols (la Garrotxa). La prova, que arribava a la tercera edició, tenia com a peculiaritat de disputar-se en equips de tres corredors. Enguany, a més, s'obria la participació a participants individuals.

L'Aresta, equips formats per corredors garrotxins, es va imposar tant en categoria com masculina. En homes estava format per Robert Masó, Eduard Baquer i Jordi Casadellà. Van completar el recorregut de 21 km amb un temps d'1:58:57. El podi el van completar els Star War and Be Happy i el CO Farners.

En dones la victòria va ser per les grans favorites, l'Aresta femení format per Mila Duran, Laura Boix i Lídia Vergés, amb un temps de 2:49:02. Ho van fer amb tot just quatre minuts respecte les Corre2res de Mollet (3:03:10) mentre que les Ladies Global Trainer van completar el podi.

En categoria individual, una de les novetats de la tercera edició, el triomf va ser per Òscar Carrasco (1:53:29) per davant de Rubén Hernàndez i Josep Antoni Torres. Verónica Zaragoza (2:37:31) va ser la dona més ràpida.