Els famosos fan campanya a favor de les vacunes

El pediatre olotí Stephan Schneider, que va detectar el cas de diftèria, també apareix al vídeo del Col·legi de Metges

Redacció NacióDigital.cat
01 de juliol del 2015
Actualitzat a les 12:09h
990_1435742245monzo
990_1435742245monzo

Diverses personalitats catalanes col·laboren en la campanya "Vacunar és protegir", la primera que llança el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona amb el suport del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya. L'objectiu que es marquen és conscienciar les persones sobre la importància de vacunar-se, "tant per protegir-se ells mateixos de malalties infeccioses com per protegir al seu entorn més immediat".

En aquest vídeo promocional hi participen diversos personatges famosos de la vida pública catalana com Quim Monzó, Jordi Basté, Mònica Terribas, Pilar Rahola, Antoni Bassas, Ona Carbonell, Júlia Otero, Xavier Sardà i Òscar Dalmau.

A més d'aquest personatges coneguts, també hi participen doctors, metges i especialistes amb una trajectòria destacada com el pediatre olotí Stephan Schneider, Antoni Trilla, Pere Joan Cardona, Amàlia Arce, Victòria Fumadó, Magda Campins, Victòria Fumadó, Natàlia Riera, Eulalia Ruiz i Lluís Til. 

La campanya, promoguda amb el l'etiqueta #vacunarésprotegir a les xarxes socials, vol deixar molt clar que les vacunes "salven vides" i neix després del greu cas de diftèria que va acabar amb la mort d'un nen d'Olot de sis anys fa algunes setmanes. Aquest és el primer cas que es detectava a Catalunya des de feia més de 30 anys i el menor no estava vacunat per decisió dels pares, que es van sentir enganyats pels grups antivacunes.
Arxivat a