Comença el cicle estival de circ d'Olot

Els dimecres de juliol s'han programat espectacles de circ gratuïts a l'aire lliure

Redacció NacióLaGarrotxa.cat
29 de juny del 2015
Actualitzat a les 9:18h

'Despistats', de Pepa Plana i Toti Toronell, l'any passat al 'Circ a les Places'. Foto: Martí Albesa


Torna el cicle de 'Circ a les places', que a partir d'ara s'anomena 'Circ a Olot'. El canvi de nom ve propiciat perquè tres dels quatre espectacles tindran lloc a la Plaça de Braus, per solucionar els problemes d'aforament i visibilitat. L'any passat, unes 2.500 persones van veure de mitjana cadascuna de les propostes i amb tanta gent era difícil fer un espectacle en condicions a determinats llocs del Nucli Antic.

El circ comença aquest dimecres, 1 de juliol, a les vuit del vespre a la plaça Major. Guillem Albà & The All in Orchestre porten 'Marabunta', un show de clown acompanyat de música en directe. Cançons pròpies, gags absurds, cabaret, improvisació, és el que en diuen "el caos del pallasso". 

El cicle de circ es traslladarà el següent dimecres, 8 de juliol, a la Plaça de Braus, amb 'Île O'. El dia 15 s'ha programat 'Tauromàquia', que començarà a les vuit amb una cercavila davant de Sant Esteve que arribarà a dos quarts de nou a la plaça de Braus on es farà l'espectacle. El 'Circ a Olot' es tancarà el dimecres 22 de juliol amb les acrobàcies de 'Scratch!', també a la plaça de Braus.

El 'Circ a Olot' és una de les 136 activitats programades aquest estiu a la ciutat sota el paraigües de 'La Cua del Drac'. 
Arxivat a