L'olotí Joan M. Riera guanya el premi de composició del Cornamusam

La Cabreta, emblema del festival
La Cabreta, emblema del festival | M. A.
Redacció NacióLaGarrotxa.cat
22 de juny del 2015
Actualitzat a les 11:11h

L'avançament de dates ha beneficiat el 24è Cornamusam. Foto: Martí Albesa


L'olotí Joan Maria Riera ha guanyat el premi de composició del Cornamusam. El concurs de composició de peces per a sacs de gemecs feia nou anys que no se celebrava i en aquesta 24a edició, el festival olotí l'ha recuperat. En total s'hi van presentar una quinzena d'obres i les cinc finalistes es van interpretar en directe aquest dissabte a la plaça del Teatre i un jurat en va triar el guanyador. 

L'organització del festival valora molt positivament l'avançament de les dates. El regidor de l'ajuntament d'Olot i membre de l'associació El Til·ler, Josep Berga, explica que fer-ho abans de Sant Joan "ha permès que grups i músics de Tarragona i Barcelona poguessin venir", ja que aquests dies encara no hi ha tants festivals ni concerts com el mes de juliol. És per això que l'any vinent es tornarà a celebrar el festival aquest cap de setmana. 

Berga també ha explicat a NacióLaGarrotxa que els paquets d'allotjament i entrades pels concerts de pagament han funionat especialment bé, sobretot per a sacaires i músics tradicionals que han aprofitat per passar aquest cap de setmana a la Garrotxa i gaudir del folk. El Til·ler seguirà col·laborant amb l'Esbart d'Olot i el col·lectiu O'folk després de l'experiència satisfactòria d'aquest any. 
 

Galeria de Fotos Festival Cornamusam 2015 (Martí Albesa)

Arxivat a