Detinguts tres joves per cultivar marihuana a una masia de Montagut

Els Mossos van trobar 600 plantes i material pel seu cultiu

Redacció NacióLaGarrotxa.cat / ACN
19 de juny del 2015
Actualitzat el 25 de juny a les 17:48h
Els Mossos d'Esquadra han detingut tres joves per un delicte contra la salut pública, de tràfic de drogues, a una masia de Montagut i Oix. Es tracta de dos nois de 19 i 33 anys i una noia de 18, tots tres de nacionalitat espanyola i amb domicili a Girona. 

La investigació va començar quan uns veïns van alertar que en una masia apartada del barri dels Angles hi vivien uns joves que cultivaven marihuana. Els veïns van assegurar que se sentien fortes pudors procedents de l'immoble. Ahir, els mossos s'hi van presentar a dos quarts de sis del matí i a l'interior de la casa van trobar 500 plantes de marihuana i material pel seu cultiu com focus i humidificadors. A més, a l'exterior de la casa hi havia unes 100 plantes de marihuana més. 

A la recerca de dos fugitius

En el moment d'iniciar el registre els inquilins de la masia no es trobaven dins de la casa. Els mossos van aconseguir enxampar tres d'ells unes hores més tard quan s'adreçaven cap a la masia. Dos més, en veure que els agents s'apropaven, van fugir del lloc en direcció a la muntanya, abandonant el vehicle al bell mig de la via. Per intentar localitzar-los, els mossos van realitzar una recerca amb el suport d'un helicòpter policial que es trobava en servei per la zona, sense èxit fins ara. 

Els tres detinguts, un dels quals té antecedents policials, passaran a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia d'Olot, quan siguin requerits per declarar. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.