La Cua del Drac programa 136 activitats d'estiu a Olot

Tot el que es pot fer del juny al setembre a la ciutat

Andreu Oliveras
12 de juny del 2015
Actualitzat a les 10:00h

Els espectacles de Circ es faran a la Plaça de Braus per millorar-ne la visibilitat. Foto: Martí Albesa


Olot programa 136 activitats des d'ara fins a finals de setembre, sota el paraigües de la Cua del Drac. La majoria es concentren als mesos de juliol i agost. Els seus responsables destaquen que hi ha una programació continuïsta, aprofitant aquelles èxits de l'any passat. 

Torna el 'Circ a les Places', que l'estiu passat cada espectacle va congregar 2.500 espectadors de mitjana, però canvia de nom i passa a ser el 'Circ a Olot'. El motiu és que tres dels quatre espectacles es faran a la Plaça de Braus. Com explica el regidor de Cultura en funcions, Josep Berga, es solucionarà així problemes d'aforament i visibilitat ja que amb tanta gent era difícil fer un espectacle en condicions a determinats llocs del Nucli Antic. 

Un altre canvi són els monòlegs dels dijous, que l'any passat es feien a la sala El Torín i aquest cop es faran al pati de l'Hospici. Entre les novetats hi ha 'De pinxos amb els Marrinxos', una ruta per vuit bars d'Olot, on es servirà un pinxo i una beguda i que acabarà amb una novena parada on hi haurà un sopar de fi de festa. Serà l'1 d'agost a les sis de la tarda. 

Tornen els 'Sopars al Volcà'

L'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa repeteix una de les fórmules d'èxit de la Cua del Drac: els 'Sopars al Volcà'. Seran el 27 de juliol, el 3 i el 10 d'agost. Aquest any retran homenatge als 20 anys del col·lectiu Cuina Volcànica i acabaran amb un concert de tribut als Beatles. L'any passat les places per assistir a algun dels tres sopars es van exhaurir en menys d'una setmana.

Altres activitats que repeteixen són, per exemple, els 'Sopars d'estrelles mirant les estrelles', la 'Gresca al Firal', 'Ofolk d'estiu', els assajos dels Xerrics a la fresca i els entrenaments funcionals a l'aire lliure. La Cua del Drac està organitzada conjuntament per l'Institut Municipal de Promoció, l'Institut de Cultura, entitats culturals olotines i empreses privades de la ciutat. 
  

Totes les activitats de La Cua del Drac 2015

  

L'any passat, la pluja va obligar a portar a l'Hospici els 'Sopars al volcà'. Foto: Martí Albesa

Arxivat a