«Si vol ser president de la FIFA, ha d'aguantar això i molt més»

NacióLaGarrotxa entrevista l'olotí a qui Figo va agredir en una discoteca de Berlín la nit abans de la Champions | Explica com van anar els fets i assegura que, per sort, tot va quedar en una anècdota

En aquesta discoteca Figo va agredir un olotí
En aquesta discoteca Figo va agredir un olotí | Marc
Andreu Oliveras
08 de juny del 2015
Actualitzat a les 17:22h

En aquesta discoteca, Luis Figo va agredir un aficionat culer olotí. Foto: Marc


En Marc és d'Olot, té 29 anys, i aquest dissabte molta gent va llegir la història de la seva topada amb Luis Figo a Berlín. El petó que ell va fer a l'escut de la samarreta del Barça va molestar de valent a l'exjugador portuguès. Tant com per llançar-li la beguda per sobre i després clavar-li una plantofada.

Per sort, tot va quedar en una simple anècdota i l'endemà en Marc i la desena d'olotins que l'acompanyaven van poder veure des de les grades de l'estadi Olímpic de Berlín com el Barça aixecava la cinquena Copa d'Europa de la seva històriaNacióLaGarrotxa l'ha entrevistat, acabat d'aterrar a Barcelona.

- Marc, com van anar els fets? Havíeu anat expressament a aquella discoteca buscant a Figo?

- No. Érem una colla d'Olot i ens van recomanar el lloc per anar de festa. Després de dues hores allà a dins ens diuen que hi havia en Figo a un reservat. Vaig anar cap allà i vaig fer-li amb les mans el gest de disparar una càmera de fotos. Després d'insistir una estona, ell va venir. Quan va ser a prop, vaig fer un petó a l'escut, ell agafa la beguda i me la tira pel damunt. Després va agafar una ampolla de xampany va venir cap a mi amb l'ampolla aixecada. Amb l'altra mà em va donar una bufetada i em va fer caure les ulleres al terra. Jo crec que deuria haver quedat molt fotut quan va veure que feia un petó a l'escut. 

Al cap de deu minuts, el personal de seguretat ens va fer fora de la discoteca. Tot aquest temps ell va estar fent petons a l'ampolla de cava enrient-se de nosaltres. 

- Us van fer fora a vosaltres i no a ell, que és qui t'havia agredit.

- Exacte. Ell es va quedar allà a dins amb els seus amics. 

- El petó a l'escut del Barça quan ell s'acostava el vas fer amb ganes de provocar-lo, perquè tingués una reacció com la que va tenir?

- En absolut. Era una cosa que tenia pendent. Si vol ser president de la FIFA, ha d'aguantar això i molt més. Jo no volia que passés això. Jo em vaig quedar allà sense fer res. 

- Tu no ets una persona que es posi sovint en baralles de discoteques, m'equivoco?

- El que és estrany és que jo estigués en una discoteca. Fins i tot els guàrdies de seguretat ens van tractar bé perquè veien que no havíem fet res. Vam riure. Ha quedat en una anècdota. Em va donar una plantofada, em va llançar la beguda i em va tirar les ulleres a terra, però no em va fer mal. No he hagut d'anar a l'hospital ni denunciar-lo a la policia.

- En un tuit parles que l'escena ha estat gravada en vídeo. El pots ensenyar?

- No. És una pena. El vídeo el van gravar un grup d'estrangers i com que sortien ells de festa no ens l'han volgut donar. L'hauríem d'haver gravat nosaltres. En un primer moment ens van dir que ens el passarien, vaig fer el tuit, però llavors es van fer enrere.
Arxivat a