Figo agredeix un culer olotí desplaçat a Berlín

El diari Sport recull la topada d'en Marc amb l'exjugador blaugrana

Redacció NacióLaGarrotxa.cat
06 de juny del 2015
Actualitzat el 07 de juny a les 18:28h
Olympiastadion, des de la zona d'aficionats del Barça.
Olympiastadion, des de la zona d'aficionats del Barça. | Adrià Soldevila
Luís Figo hauria agredit ahir a la nit un olotí desplaçat a Berlín per veure la final de la Champions. Segons relata el diari Sport, en Marc, de 29 anys, es va trobar amb l'exjugador blaugrana a una discoteca de la capital alemanya. El jove va demanar al portuguès si es podia acostar per fer-se una fotografia amb ell i, quan el va tenir a prop, l'olotí va fer un petó a l'escut del Barça de la samarreta. És en aquest moment quan Figo, enfadat, li hauria llançat la beguda per sobre.

Luís Figo s'hauria apropat encara més a l'aficionat culer amb una ampolla a les mans fent el gest de trencar-li al cap, sempre segons el citat diari. En veure la situació, els amics del futbolista haurien agafat el portuguès per evitar que s'acostés al noi i Figo hauria clavat una bufetada a en Marc amb la mà que tenia lliure. És en aquest moment quan hauria intervingut el personal de seguretat de la discoteca per separar-los.

"Em va agredir, no m'ho esperava perquè jo només vaig fer un petó a l'escut i ell va perdre els nervis" explica en Marc al periodista de l'Sport. Els fets s'haurien produït el mateix dia que els representants del Barça va explicar a Figo els motius per vetar que jugués al partit organitzat per la UEFA.
Arxivat a