Olot acull les V Jornades d'Artteràpia, essent la referència en la matèria

Divendres i dissabte, un centenar de professionals es reuniran a la sala El Torín

Redacció NacióLaGarrotxa.cat
01 de juny del 2015
Actualitzat a les 9:26h

Presentació de les V Jornades d'Artteràpia d'Olot. Foto: Andreu Oliveras


Olot celebra divendres i dissabte les cinquenes jornades d'Artteràpia en salut, educació i comunitat. L'objectiu, segons la presidenta d'Altrart, Alícia Expósito, és "despertar la capacitat creativa que tota persona té a dins". Una vuitantena de participants ja s'han inscrit a les jornades i els organitzadors esperen arribar al centenar. 

Al llarg dels dos dies, els assistents coneixeran l'experiència d'un cas tractat amb Artteràpia i la feina feta amb els alumnes de l'escola Joan Maragall de Santa Pau en aquest camp. A més, també s'entrevistarà l'entrenador del CPA Olot, Ricard Planiol, per conèixer què mou el seu esperit creatiu. Les jornades es completaran amb diversos tallers de sensibilització amb professionals de la matèria. 

"Olot és una ciutat pionera en l'artteràpia i aquest és un factor que ens interessa seguir treballant", afirma Alícia Expósito. L'ajuntament i la Generalitat donen suport al projecte i la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, presidirà la clausura de les jornades dissabte al migdia.

Construir un volcà amb material reciclat

Les jornades s'acaben el dissabte abans de dinar, però a la tarda tindrà lloc un acte creatiu que vol aplegar el màxim d'olotins possibles al Firal. Sota el títol 'Fem Lava', es tracta de construir una gran colada de lava amb qualsevol tipus de material que els participants hauran portat de casa, com per exemple cartrons, cordills, retalls de roba o plàstics. L'acte anirà acompanyat de la percussió de la colla de batucada Tam. 
  

Programa d'activitats de les V Jornades d'Artteràpia d'Olot

Arxivat a