La final de la Copa, sense pantalla gegant a Olot pel pla d'usos del Firal

Els Almogàvers conviden els olotins a veure el partit al local de la penya, en estar prohibit fer-ho al passeig d'en Blay

990_1432824631CGGB7h0WYAAALlW
990_1432824631CGGB7h0WYAAALlW
Redacció NacióLaGarrotxa.cat
28 de maig del 2015
Actualitzat a les 17:15h
La final de la Copa del Rei entre el Barça i l'Atlètic de Bilbao no es podrà veure en pantalla gegant al centre de la ciutat, com en d'altres ocasions. Als últims anys, sempre que hi havia una final on jugava el Barça, la penya Almogàvers muntava una pantalla gegant al Firal. Aquest any, però, no ho podran fer. El pla d'usos del Firal, impulsat per CiU i aprovat per ERC, PSC, PP i PxC ho prohibeix. 

El partit comença a dos quarts de deu de la nit. El pla d'usos obliga a finalitzar qualsevol activitat que es realitzi al passeig d'en Blay abans de la mitjanit. D'aquesta manera, si hi hagués pròrroga o els aficionats volguessin seguir celebrant un possible triomf, estarien incomplint la normativa. A més, el pla també prohibeix cuinar-hi, fet que impedeix una barra amb servei d'entrepans. 

Els Almogàvers han fet un tuit anunciant que el pla d'usos impedeix que organitzin la pantalla gegant i alhora conviden als olotins a veure el partit dins del seu local. Cines Olot també obrirà una de les seves sales amb la retransmissió del partit. 
Arxivat a