Comença la cinquena Ruta de les Tapes

22 bars i restaurants d'Olot participen de la inciativa del 29 de maig al 28 de juny

Redacció NacióLaGarrotxa.cat
28 de maig del 2015
Actualitzat a les 9:37h

La millor tapa de la ruta 2014, segons el jurat. Foto: AHG


Des d'aquest divendres fins el 28 de juny, 22 bars i restaurants d'Olot participen de la cinquena Ruta de les Tapes. El preu no ha variat des que es va crear la iniciativa: per 2,5 euros els participants podran degustar una tapa i veure una cervesa.

L'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa ha creat un passaport amb sis caselles, que es van omplint a mesura que es consumeixi una tapa. Els qui aconsegueixin completar-lo participaran al sorteig d'una estada per a dues persones o d'activitats del Garrotxa Plans amb Sensacions. A part, els amants d'Instagram poden penjar una fotografia d'alguna de les tapes a la xarxa social amb l'etiqueta #NyamOlot. La millor foto s'endurà un menú per a dues persones en un restaurant de la ciutat.

La ruta començarà aquest divendres a les set del vespre a la Sala El Torín amb el Tapòdrom. A l'acte es podrà veure totes les tapes que aquest any participen de la iniciativa i provar-ne algunes d'elles. Durant el Tapòdrom un jurat escollirà la millor tapa. Com sempre, el públic que participi de la ruta també podrà votar quina ha estat la seva preferida. A la sala El Torín hi haurà també un taller de tapes per a nens de sis a dotze anys.
 

Totes les tapes que participen de la Ruta 2015

  

La tapa que més vots va rebre dels participants a la Ruta 2014. Foto: AHG

Arxivat a