El president del Barça visita les penyes garrotxines

Uns 200 aficionats gironins es troben amb Josep M. Bartomeu a la Vall de Bianya

Josep M. Bartomeu, a Bianya
Josep M. Bartomeu, a Bianya | A. O.
Andreu Oliveras
28 de maig del 2015
Actualitzat a les 9:17h

Josep Maria Bartomeu i Jordi Cardoner es reuneixen amb les penyes gironines a Bianya. Foto: Andreu Oliveras


El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i el vicepresident de l'àrea social, Jordi Cardoner, es van reunir ahir al vespre a la Vall de Bianya amb uns 200 aficionats que formen part de la trentena de penyes que el club té a la Garrotxa, Pla de l'Estany, Gironès i la Selva.

La directiva de FCB els va explicar el projecte 'Socis Fem Penya', que té per objectiu aconseguir que el màxim nombre de socis possible s'allisti en alguna de les penyes de la seva zona. D'aquesta manera es vol que els desplaçaments fins al Camp Nou es facin amb els autocars de les penyes, reduint els cotxes particulars, i facilitar l'obtenció d'entrades per a partits destacats del Barça. "Hem de canviar completament la manera de fer de les penyes", opina en aquest sentit el president de la federació de penyes de Girona-Sud, Joaquim Vall-Llosera. 

Jordi Cardoner explica que la voluntat del FCB és "que les penyes segueixin creixent amb gent que s'hi afegeixi". Actualment, el club té uns 150.000 penyistes repartits arreu del territori, però el vicepresident del Barça considera que encara queden molts aficionats que caldria que s'afiliessin en alguna penya. Tot i la proximitat de les eleccions al club, Cardoner va deixar clar que el d'ahir no era un acte electoral. La junta ha recorregut Catalunya de punta a punta per explicar aquest projecte i la de la Garrotxa ha estat l'última parada. 
 

Unes 200 persones d'arreu de Girona van assistir a la trobada amb el president del Barça. Foto: Andreu Oliveras