Sánchez-Camacho fa costat a Júlia Sala en una visita al Mercat d'Olot

La presidenta del PPC demana que a la Garrotxa no es voti a Ciutadans, malgrat que el partit d'Albert Rivera no ha fet cap llista a la comarca

Sánchez-Camacho, al Mercat d'Olot
Sánchez-Camacho, al Mercat d'Olot | A. O.
Andreu Oliveras
22 de maig del 2015
Actualitzat a les 22:25h

Sánchez Camacho, visitant el mercat amb la candidata del PP a Olot, Júlia Sala. Foto: Andreu Oliveras


Alícia Sánchez-Camacho ha fet costat a la candidata del PP a Olot, Júlia Sala, en una visita al Mercat Municipal de la ciutat. Ha estat l'únic acte dels populars a la capital de la Garrotxa en aquests quinze dies de campanya. Sánchez-Camacho ha demanat el vot pel PP a la ciutat, com a garantia en front de Ciutadans, de qui ha dit que segur que pactarà amb el PSOE. La presidenta del PPC no ha tingut en compte que a Olot Ciutadans no ha fet cap llista. 

La líder dels populars a Catalunya ha aprofitat l'atenció als mitjans per reclamar a Artur Mas que prengui mesures després que l'Audiència Nacional hagi arxivat la causa per la xivatada de la Policia Nacional: "El senyor Mas que va ser tan ràpid per parlar de dimissions en cadena, que se les apliqui, que han perdut". Alícia Sánchez-Camacho creu que el procés independentista "està només al cap de Mas i Junqueras" i assegura que al carrer "la gent es preocupa pels problemes reals".
       

Llista del PP a Olot (eleccions municipals 2015)

Resultats eleccions municipals 2011 i 2007 a Olot 

Resultats eleccions municipals 2011 i 2007 a Catalunya 

 

Sánchez Camacho ha fet costat a Júlia Sala en l'últim dia de campanya. Foto: Andreu Oliveras

Arxivat a