L'1 de maig omple el centre d'Olot de garrotxins i visitants amb ganes de fira

La Fira de la Primavera porta 319 expositors repartits en diverses places i carrers de la ciutat | El temps respecta la jornada festiva

per Redacció NacióLaGarrotxa.cat , 1 de maig de 2015 a les 20:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de maig de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Els cotxes ocupaven el Firal d'Olot amb motiu de la Fira de Primavera. Foto: Martí Albesa


Carrers plens de gom a gom, tant el matí com a la tarda. La Fira de l'1 de maig, una de les més arrelades a la ciutat, ha omplert el centre d'Olot de 319 parades de tot tipus. Des del mercat extraordinari al voltant de la plaça Balmes, als vehicles nous i d'ocasió exposats al Firal. Discos a la plaça Clarà i bonsais a l'Hospici, artesania a la plaça Major i partits polítics a davant de Sant Esteve. 


A més, durant el matí, a la plaça del Mig s'han pogut veure aquelles activitats extraescolars que s'oferiran a la ciutat el curs vinent per tal que les famílies puguessin triar on apuntar els seus fills. 

El temps ha respectat la Fira de Primavera, tot i que en algun moment més d'un ha mirat el cel malfiant-se de poder acabar el dia sense paraigües. En paral·lel, aquest divendres també hi ha hagut altres activitats com la pintada de guardioles de Càritas i l'estrena de la versió per a orquestra simfònica de la música de la faràndula de olotina.

  

Galeria de Fotos Fira 1 de maig Olot 2015 (Martí Albesa)

   

El mercat extraordinari és un dels atractius de la Fira de l'1 de maig a Olot. Foto: Martí Albesa

 

Participació