Tres llibres garrotxins, entre els sis més venuts aquest Sant Jordi a Olot

Miquel Casas, Joan Bassols, Pere Masó i Martí Gironell ocupen el quart, cinquè i sisè lloc del rànquing a la ciutat | Els tres primers llocs coincideixen amb els llibres més venuts arreu del país

«Plagues i Volcans» és el quart llibre més venut a Olot
«Plagues i Volcans» és el quart llibre més venut a Olot | Martí Albesa
Andreu Oliveras
23 d'abril del 2015
Actualitzat el 29 d'abril a les 11:52h

Tres llibres garrotxins, entre els sis més venuts aquest Sant Jordi a Olot. Foto: Martí Albesa


Els llibres de tres autors garrotxins han quedat entre els sis més venuts a la ciutat d'Olot aquesta diada de Sant Jordi. Plagues i volcans, de Miquel Casas, ha estat el quart més comprat a la Llibreria el Drac, la que més ha venut avui a la capital de la Garrotxa. Casas només s'ha vist superat per Algú com tu - de Xavier Bosch -, Un any i mig - de Sílvia Soler- i El món blau - d'Albert Espinosa. Els tres primers llibres han estat els mateixos tres primers del rànquing català.

El cinquè lloc, a Olot, se l'ha emportat un altre llibre fet a la comarca: La Garrotxa 855km en BTT, de Joan Bassols i Pere Masó. Strappo, del besaluenc Martí Gironell, ha quedat sisè. Per darrera han quedat Pilar Rahola, Francisco Ibáñez i Jo Nesbø. 

La pluja espatlla un Sant Jordi que ha començat radiant

Sant Jordi ha començat radiant a Olot, però a mesura que el dia avançava el temps s'anava complicant. Els núvols han tapat el sol durant tota la tarda deixant caure alguna gota malcomptada. A partir de quarts de vuit del vespre han començat a caure els xàfecs més abundants, obligant a més d'una parada a desparar a corre cuita. 
 

Galeria de Fotos Sant Jordi 2015 (Martí Albesa)

Una diada de Sant Jordi amb segell garrotxí

 

El llibre ha tornat a ser el gran protagonista de Sant Jordi. Foto: Martí Albesa

Arxivat a