La Greda Street Band treu un nou CD on aposta pels temes propis

La banda abandona les cançons tradicionals garrotxines, emblema del grup des de la seva creació

Andreu Oliveras
21 d'abril del 2015
Actualitzat a les 12:10h

«Pobles de Terra Endins» és el nou disc de la Greda Street Band. Foto: Andreu Oliveras


Pobles de Terra Endins és el nou CD de la Greda Street Band. Un disc que ha suposat "un canvi de xip" per a la banda, en paraules d'un dels seus integrants Martí Albesa. La GSB deixa de banda les cançons tradicionals garrotxines, l'essència del grup des de la seva creació, per començar una nova aventura amb 10 temes propis del grup i dues versions. 

Les cançons de Pobles de Terra Endins giren al voltant del mar, de Marina, però des d'un punt de vista rural. "Parlen del que ens veina de gust parlar", explica Albesa. Als últims concerts, la Greda Street Band havia notat que fora de la Garrotxa les cançons populars d'Olot no connectaven gaire amb el públic i per aquest motiu van decidir fer un pas endavant. Això sí, el grup promet als seus seguidors que l'esperit de la GSB es manté intacte i l'actitud dalt l'escenari és la mateixa. 

Concert de presentació el 2 de maig

Des que fa dos anys van editar El Discu, la Greda Street Band ha incorporat dos nous músics a la seva banda. El saxo i la trompeta donen una nova sonoritat a Pobles de Terra Endins. El disc, que ja es pot descarregar gratuïtament des d'internet, es presentarà el proper 2 de maig en un concert a la sala El Torín. La nit començarà amb un recital del duet poètic El Pastor i el Pastisser que escalfarà l'ambient abans de l'actuació de la GSB. El punxadiscs Amic del Poble agafarà el relleu al grup amb musica fins ben entrada la matinada. 

Arxivat a