Un ninot del Gegant per a majors de tres anys

Una empresa reusenca ha creat una reproducció del Gegant d'Olot de joguina

El Gegant, convertit en joguina
El Gegant, convertit en joguina | A. O.
Andreu Oliveras
10 d'abril del 2015
Actualitzat a les 9:49h

El Gegant d'Olot, convertit en una joguina per a majors de 3 anys. Foto: Andreu Oliveras

 
La devoció per la faràndula olotina no té límits. A l'abundant marxandatge amb la figura de gegants, nans i cavallets s'hi afageix una figura nova: una joguina del Gegant d'Olot. Es tracta d'una figura de goma, d'uns trenta centímetres d'alt, pensada per a nens i nenes majors de tres anys. 

L'ha creat Festiari, una empresa de Reus que es dedica a fer reproduccions per a infants de les peces del bestiari català. Està feta de goma i pintada a mà. El seu responsable, Ferran Benach, explica que van considerar "imprescindible que a la col·lecció hi hagués un dels gegants més emblemàtics del país". 

El gegant val 25 euros i, de moment, el venen a la botiga del Museu dels Sants, però la idea és que aviat es pugui comprar també a altres punts de la ciutat. N'han fet una tirada de 400 exemplars, però asseguren que en cas que s'exhaurissin en farien una segona edició. Han començat amb el Gegant, però volen incorporar-hi progressivament altres peces de la faràndula olotina, com per exemple la Gegantessa. 
Arxivat a