La Calçotada s'uneix amb el Combat de Corrandes

L'11 d'abril se celebraran els dos actes a Montagut

Presentació de la festa
Presentació de la festa | A. O.
Andreu Oliveras
27 de març del 2015
Actualitzat a les 11:05h

La Calçotada Popular i el Combat de Corrandes de Montagut uneixen forces. Foto: Andreu Oliveras


L'aprovació del Pla d'Usos del Firal, que prohibeix cuinar-hi, va portar a la Greda a buscar un nou escenari on celebrar la tretzena Calçotada Popular i l'ha trobat a Montagut. L'entitat ha unit forces amb el grup de joves del municipi i han unit l'acte amb el tradicional Combat de Corrandes, que aquest any arriba a la sisena edició.

L'11 d'abril, el casc antic de Montagut serà l'escenari de tota mena d'activitats. Els actes començaran a dos quarts de deu del matí amb la Fira d'Entitats i la Fira de Productes Agroecològics. A les dues del migdia es menjarà la calçotada, limitada a 300 places. Els organitzadors recomanen reservar els tiquets amb temps ja que els dos actes per separat ja rondaven aquesta xifra d'assistents.

Tot seguit, a dos quarts de cinc, començarà el Combat de Corrandes amb gent vinguda d'arreu de Catalunya, que competiran per fer-se amb el premi nacional i amb el premi comarcal. La presentació de l'acte anirà a càrrec de Marta Rius i el jurat estarà format per Manelic de Pera, Carles Fontfreda, Roc Casagran i Gustinet d'Espolla. Els participants hauran d'improvisar les corrandes amb temes d'actualitat que se'ls proporcionaran just abans de començar. Un concert de Josep Maria Cantimplora a les vuit del vespre posarà el punt i final a la festa. 
 

Més informació de l'acte