Olot suspèn tots els actes oficials fins divendres pel dol de la tragèdia aèria

Teatre, concerts, presentacions de llibres i xerrades queden anul·lades | També se suspèn el concert de Xucu-Pà de dissabte

Redacció NacióLaGarrotxa.cat
25 de març del 2015
Actualitzat a les 15:13h
Olot suspèn tots els actes oficials oberts al públic des d'avui fins divendres, en motiu dels tres dies dol decretats per la tragèdia aèria dels Alps on hi viatjaven tres veïnes de la ciutat.  La suspensió afecta representació de l'obra de teatre Fedra i el concert del grup The Patillas dins el cicle de música La Roda de dijous a la nit. El concert es traslladarà el 9 d'abril i l'obra de teatre es programarà més endavant, tot i que l'àrea de cultura encara no ha tancat la nova data. Properament des de l'Institut de Cultura es posaran en contacte amb tots aquells que havien comprat una entrada i informaran de com efectuar el canvi. 

Divendres, tampoc es faran els actes institucionals de commemoració del 125è aniversari de la Policia Municipal. Sí que es mantindran, en canvi, les activitats infantils del dissabte al matí i l'obertura de l'exposició de Can Trincheria. 

L'àrea de juventut ha posposat l'Assamblea de Joves que havia de decidir sobre com gestionar 10.000 euros dels pressupostos del 2015. L'assamblea se celebrarà el proper 10 d'abril a les set de la tarda. 

Òmnium Garrotxa també ha anul·lat totes les activitats que tenia programades per aquesta setmana a la comarca, entre les quals destaca la presentació del llibre Salvador Puig Antic, Cas Obert de Jordi Panyella. És el segon cop que se suspèn aquest acte, que ja s'havia de celebrar el mes passat però per motius personals de l'autor es va haver d'anul·lar a última hora. També s'anul·la la xerrada d'Itzíar González, organitzada per IDESGA, que s'havia de celebrar divendres. 

També s'ha anul·lat el concert d'homenatge al grup Xucu-pà de dissabte a la nit a la sala El Torín. Tot i que els tres dies de dol s'acaben divendres a les dotze de la nit, diversos organitzadors i grups participants al concert eren molt propers a algunes de les tres víctimes i han preferit posposar el concert per més endavant.
 
Arxivat a