Facebook aclareix la normativa. Què es pot publicar i què no?

La xarxa social explica de forma més clara quins continguts estan prohibits

Europa Press
17 de març del 2015
Actualitzat a les 11:38h

Foto: Facebook


Facebook es troba immersa en una nova campanya de comunicació per informar els seus usuaris sobre els continguts que es poden publicar i els que no. Després de diverses polèmiques que han sorgit arrel de la "censura" de certes pàgines per qüestions de nus i de noms ficticis, la xarxa social ha decidit aclarir les directrius que s'han de seguir. 

Monika Bicket, responsable de continguts, ha explicat que són conscients de la confusió que ha generat la seva política de continguts. D'aquesta manera, s'ha reorganitzat l'explicació i s'han actualitzat les "normes comunitàries de Facebook"

Per exemple, en el nou apartat sobre "organitzacions perilloses", on es pot accedir a la informació que concreta i ajuda a conèixer la informació que, segons Facebook, fomenta la violència i és ofensiva. L'objectiu és proporcionar exemples i clarificar totes aquestes qüestions. 

Una altra de les qüestions que la xarxa social ha volgut tocar, està relacionada amb l'ús del nom real en els perfils dels usuaris. L'empresa de Mark Zuckerberg ha remarcat la seva política relacionada amb el nom que apareix en el perfil dels usuaris. Es tracta d'una resposta a les queixes i a la discriminació que reben molts usuaris que no volen mostrar el nom real online. 

D'aquesta manera, Facebook aclareix que s'ha d'utilitzar el nom i identitat real, i que accions com la de suplantar identitats físiques o jurídiques, incompleixen les condicions de la xarxa social.
 


També et pot interessar...