El jutge aixeca l'ordre d'allunyament d'Ignasi Mulleras vers Anglada

La mesura cautelar afectava també Joan Carles Fuentes i Robert Hernando, imputats per intent d’homicidi | El jutge, però, es ratifica en donar validesa a les proves aportades per l’acusació

Redacció Osona.com
06 de març del 2015
Actualitzat el 16 de març a les 10:55h
Mulleras sortint dels Jutjats de Vic, després de declarar
Mulleras sortint dels Jutjats de Vic, després de declarar | Adrià Costa

Marta Riera i Josep Anglada, sortint dels jutjats de Vic fa unes setmanes, després de declarar pel cas d'intent d'homicidi. Foto: Adrià Costa.


El Jutjat número 2 de Vic va retirar el passat dilluns l’ordre d'allunyament que afectava els regidors de Vic i Olot de Plataforma per Catalunya (PxC), Joan Carles Fuentes i Ignasi Mulleras, i el màxim dirigent del partit, Robert Hernando, que va dictar fa poc més d’un mes. Fins ara, els tres no podien apropar-se a menys de 200 metres de distància de Josep Anglada. El jutge considera que aquestes mesures de protecció es poden deixar sense efecte al no haver-se produït cap incident en el transcurs d’un mes entre Fuentes i Anglada.

Aquesta mesura cautelar havia estat presa dins del marc de la instrucció sobre el presumpte intent d'homicidi que l'exlíder de PxC hauria patit i que va denunciar fa uns mesos, i en la que ja es troben imputats els tres polítics esmentats.

Per altra banda, el jutge ha desestimat íntegrament el recurs de reforma presentat per l’advocat dels imputats, on demanava declarar il·lícites algunes de les proves aportades, com gravacions o el testimoni de l’advocat Francesc Bueno. Per tant, el jutge ratifica les decisions adoptades en l’auto de 26 de gener de 2015, de que continuï el procediment judicial amb la pràctica de les diligències corresponents.
 

Joan Carles Fuentes i Ignasi Mulleras sortint dels Jutjats de Vic fa unes setmanes, després de declarar per l'intent d'homicidi. Foto: Adrià Costa

Arxivat a