L'Espai Ideal es converteix en l'Oficina Jove de la Garrotxa

La Generalitat el converteix en finestreta única de joventut | Vol donar servei a 8.602 nois i noies

És la setena Oficina Jove de les comarques gironines
És la setena Oficina Jove de les comarques gironines | Martí Albesa
Andreu Oliveras
04 de març del 2015
Actualitzat el 11 de març a les 20:11h

Inauguració de la nova Oficina Jove de la Garrotxa a l'Espai Ideal. Foto: Martí Albesa


La Generalitat converteix l'Espai Ideal d'Olot en la nova Oficina Jove de la Garrotxa. Es tracta, en paraules del director general de Joventut, Toni Reig, "d'apropar tots els serveis i recursos destinats als joves, aconseguint una finestreta única". L'espai estarà obert de dilluns a divendres de deu del matí a una del migdia i a les tardes de dilluns a dissabte de quatre a vuit. 

La d'Olot es converteix en la setena Oficina Jove que la Generalitat ha obert a les comarques gironines, després de les del Gironès, Pla de l'Estany, Ripollès, Selva, Alt i Baix Empordà. Espera donar servei a 8.602 joves garrotxins d'entre 15 i 29 anys. Allà hi podran anar a demanar informació sobre qualsevol tema que els preocupi, ja sigui laboral, acadèmic o d'habitatge, per citar tres exemples. 

A partir d'ara, a l'Ideal també s'hi instal·larà dues tardes la setmana el servei de Tarda Jove d'educació sexual, que s'oferia a les instal·lacions de l'antic Hospital Sant Jaume abans del trasllat. Dues comadrones atendran els dubtes i peticions dels nois i noies que s'hi adrecin. El 2014, l'Espai Ideal va atendre 5.400 usuaris, 1.000 més que l'any anterior. 
 

La nova Oficina Jove de la Garrotxa vol donar servei a 8.602 nois i noies. Foto: Martí Albesa