El PSC d'Olot denuncia «l'estat de deixadesa» del carrer Pou del Glaç

Josep Guix reclama eixamplar la vorera de davant el solar de l'antiga fàbrica Alzamora i construir un aparcament de càrrega i descàrrega al costat dels horts

Andreu Oliveras
04 de març del 2015
Actualitzat a les 17:22h
Josep Guix explicant les millores que caldrien al carrer Pou del Glaç
Josep Guix explicant les millores que caldrien al carrer Pou del Glaç | Andreu Oliveras

Josep Guix explicant les millores que caldrien al carrer Pou del Glaç. Foto: Andreu Oliveras


Josep Guix denuncia "l'estat de deixadesa del carrer Pou del Glaç". El candidat del PSC d'Olot a les eleccions municipals es queixa de la manca d'aparcaments, de l'estat d'alguns trams de les voreres i dels camions de càrrega i descàrrega a hora punta. Fa tres anys el partit ja va presentar una moció al ple municipal demanant que es fes alguna cosa en aquesta via i diuen que l'equip de govern no els ha fet cas. 

El líder dels socialistes demana habilitar com a aparcament de càrrega i descàrrega el solar que es troba al xamfrà amb el carrer Eiximenis, al costat dels horts municipals. Segons Guix la iniciativa posaria solució a la manca d'aparcaments que hi ha des que es va habilitar el carril bici que enllaça la via verda del Ripollès amb la que va cap a Girona per l'antic traçat del Carrilet. 

A més, Josep Guix també vol que s'eixampli la vorera de davant el solar de l'antiga fàbrica Alzamora. Actualment, és més estreta que la resta del carrer i al mig hi ha pals de fusta de línies de telèfon. La solució passaria per parlar amb els actuals propietaris i guanyar uns metres de vorera que permetrien prolongar el carril bici que en aquest punt queda tallat. 

Finalment, el PSC insisteix en restringir els horaris de càrrega i descàrrega dels camions del supermercat instal·lat en aquest carrer. L'alcaldable considera que si ho fan en hora punta provoquen importants embussos en "una artèria molt important de la ciutat". 
Arxivat a