La Dalla organitza activitats reivindicatives amb motiu del Dia de la Dona Treballadora

Andreu Oliveras
26 de febrer del 2015
Actualitzat el 05 de març a les 17:30h
Presentació de les activitats
Presentació de les activitats | A. O.

Presentació de les activitats que la Dalla organitza pel dia de la dona treballadora. Foto: Andreu Oliveras


El col·lectiu feminista La Dalla ha organitzat una sèrie d'actes per commemorar el Dia de la Dona Treballadora el cap de setmana del 7 i 8 de març . Com explica Ariadna Pagès, membre del col·lectiu, "trobàvem a faltar actes reivindicatius a Olot". Laura Canalias, també de La Dalla, posa èmfasi en el fet que al 2015 les dones encara cobren menys que els homes i que tot i que són més les que tenen carrera universitària que no pas els homes, a elles els costa més trobar una feina d'acord amb els seus estudis.

Les activitats començaran el dissabte 7 de març a les onze del matí, amb un concurs de selfies feministes amb l'etiqueta #8MGarrotxa. Seguidament, a les dotze, l'advocada Laia Serra pronunciarà a Can Trincheria una conferència titulada La dona i el treball, acompanyada de Lourdes Pujadas, Alba Mir i Salamanta. A les cinc de la tarda, a l'espai jove Ideal, han organitzat un taller de teatre social.

L'endemà, el Dia Internacional de la Dona Treballadora, a les deu del matí pintaran un mural feminista a l'avinguda Reis Catòlics. A les dotze, la Companyia Pic Pic farà una perfomance a la Plaça del Cinema Colón i tot seguit es llegirà el manifest. Seguidament, a les dues, serà el torn d'un Dinar Popular a la mateixa plaça que acabarà amb una sobretaula feminista.

Els actes s'allargaran el següent cap de setmana. El divendres 13 de març, a les vuit del vespre, projectaran el documental Tomar el escenario al local de la CNT. La nit acabarà amb una sessió de punxadiscos femenines al bar Bruixes i Maduixes. Finalment, el dissabte 14 a dos quarts de set, La Dalla presentarà el llibre Relatos Marranos.
Arxivat a