L'Olotx2 s'apropa a la plena ocupació el dissabte a la nit

Aquest cap de setmana, la capital garrotxina ofereix 1.400 estades i 11.000 places de restaurant | L'activitat comença divendres al vespre i coincidirà amb la Botiga al Carrer

Andreu Oliveras
26 de febrer del 2015
Actualitzat el 01 de març a les 19:01h

La Plaça Major plena per escoltar un concert de l'Olotx2 de l'any passat. Foto: Martí Albesa


A menys de 48 hores perquè comenci l'Olotx2, els organitzadors estan satisfets per les perspectives d'assistències. Als allotjaments, les reserves per la nit del dissabte estan pràcticament exhaurides i la nit de demà divendres, la novetat d'aquest any, supera ja el 50% d'ocupació.

Els restaurants també omplen a bon ritme les seves taules, sobretot per sopar dissabte i dinar diumenge. Alguns, com per exemple Les Cols, van exhaurir tots els menús del cap de setmana només una hora després que es posessin a la venda. En total, Olot oferirà 1.400 estades on dues persones podran dormir al preu d'una i també 11.000 places de restaurant on només pagarà un dels dos comensals.

Aquest any l'Olotx2 coincideix amb la Botiga al Carrer, amb la voluntat que el comerç local aprofiti els visitants que esperen atraure. De fet, la Botiga al Carrer s'allargarà per primer cop al diumenge al diumenge al matí, a més del dissabte com ja és tradicional, per tal que tothom pugui comprar en la rematada final de les rebaixes.

Campanya de promoció de la Garrotxa

Pel president de l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa, Gerard Xifra, l'Olotx2 és una bona excusa perquè la gent conegui la cuina de la comarca: "Aconseguim que el client vagi als establiments i li puguem ensenyar què fem a casa nostra". Tant Xifra com el president de Turisme Garrotxa asseguren que els qui vénen per la campanya Olotx2 acaben programant més visites al territori.

En aquesta tercera edició s'han incrementat els restaurants i les botigues que participen de la campanya. A part dels descomptes, durant tres dies a Olot hi haurà diverses activitats com per exemple un concert de Mishima a la sala El Torín o l'espectacle Somnis del Club Súper3. A més, es repetirà el Fil Musical, una iniciativa creada l'any passat que consisteix en instal·lar escenaris amb concerts de petit format arreu del Nucli Antic.
 

Programa complet de les activitats d'Olotx2

 

Presentació de la tercera edició de l'Olotx2. Foto: Andreu Oliveras

Arxivat a