Olot organitza el tercer Fòrum d'Oportunitats per a emprenedors

El 24 d'abril la ciutat posa en contacte aquells que necessiten alguna cosa amb aquells altres que els la poden oferir

Presentació del fòrum
Presentació del fòrum | A. O.
Andreu Oliveras
19 de febrer del 2015
Actualitzat a les 14:36h

La regidora Núria Zambrano ha presentat el tercer Fòrum d'Oportunitats. Foto: Andreu Oliveras


Olot posa en contacte per tercer any a persones que necessiten alguna cosa amb aquelles altres que els la poden oferir. El 24 d'abril, a l'Institut Municipal de Promoció es durà a terme un nou Fòrum d'Oportunitats Empresarials, un espai on, com explica la regidora d'Economia i Empresa, Núria Zambrano, "s'intercanvia amb tot menys amb diners". 

L'any passat, 22 persones van participar de l'experiència, d'on en van sorgir amb èxit sis projectes. És al cas d'una artesana que feia roba amb material reciclat i no venia prou. Al fòrum va trobar una persona amb una botiga online que necessitava ampliar el contingut que venia. 

Inscripció prèvia

Els interessats han d'inscriure's al telèfon 972 26 01 52 o enviant un correu electrònic a forumoportunitats@olot.cat. Els tècnics municipals estudiaran els projectes i orientaran a les persones a vendre'l de la millor manera per tal de fer-lo al màxim d'atractiu possible. A més, també busquen aquells emprenedors que poden encaixar millor amb els projectes presentats. 

Zambrano aclareix que tots els qui assisteixen al fòrum tenen una funció concreta, ja que és un acte pensat per emprenedors i per a gent que vol col·laborar a tirar endavant una iniciativa. L'acte és gratuït. 
Arxivat a