El PSC, contrari als nous usos del Sant Jaume

Josep Guix considera que el pla s'ha fet amb presses i hauria preferit esperar a després de les eleccions municipals

El pla d'usos ja ha estat aprovat
El pla d'usos ja ha estat aprovat | M. A.
Redacció NacióLaGarrotxa.cat
19 de febrer del 2015
Actualitzat el 26 de novembre a les 11:48h

La planta baixa de consultes externes serà un gran local comercial. Foto: Martí Albesa


La junta de govern d'Olot ja ha aprovat la proposta dels nous usos de l'antic hospital Sant Jaume i aquest vespre l'explicarà a la resta de grups polítics amb representació al ple. Tot i que no la podran votar, el PSC ha volgut deixar clara la seva posició contrària al nou repartiment dels espais. 

En un comunicat enviat als mitjans, Josep Guix es mostra dolgut perquè el pla no ha estat pactat amb la resta de forces polítiques: "Aquesta és una gran decisió de ciutat que ens agradaria que fos consensuada amb la majoria de grups del consistori". De fet, tot i que l'edifici està buit des de fa tres mesos, Guix creu que el pla s'ha fet amb presses i hagués preferit esperar a després de les eleccions del mes de maig per debatre sobre com aprofitar l'espai. 

La distribució no agrada als socialistes. Estan en contra de destinar un 8% als locals comercials. A més, el PSC situaria les dependències del geriàtric al lloc on CiU ha aprovat que fossin dependències municipals i portaria els despatxos a la zona que ocuparà el geriàtric.  

 
Arxivat a