La Garrotxa triomfa als carnavals de la costa

Cinc colles de la comarca guanyen premis a les rues de Platja d'Aro i Sant Feliu de Guíxols

Redacció NacióLaGarrotxa.cat
16 de febrer del 2015
Actualitzat a les 17:44h
La Santjoanenca, doble premiada
La Santjoanenca, doble premiada | ASFG

La Santjoanenca queda segona a Platja d'Aro i quarta a Sant Feliu de Guíxols. Foto: Aj. Sant Feliu de Guíxols


Una setmana abans de desfilar a Olot, les colles garrotxines ja s'han deixat veure pels carnavals de la Costa Brava i han demostrat el seu domini. Dissabte, al multitudinari Carnaval de Platja d'Aro, la Carnavalesca d'Olot i Castellfollit de la Roca va guanyar el primer premi de Carrosses Grans. What a feeling! va obtenir 531 punts i es va endur 1.000 euros. Vuit punts més que el segon classificat: una altra colla garrotxina. La carrossa Il Fascino di Venezia, de la Santjoanenca, va sumar 523 punts i va guanyar 500 euros.

A Platja d'Aro, la cinquena posició va anar pel muntatge Difunta Alegria de Carnavàlia, amb 404 punts i recompensat amb 175 euros. I aquí no s'acaben els premis de la Garrotxa. En la categoria de carrosses petites, la  Casa Cultural d'Andalusia va quedar cinquena, amb 406 punts i 125 euros. I en les comparses, Els Emmaskarats, amb Amazonia, van endur-se el segon lloc del podi sumant 255 punts i emportant-se 350 euros. En total, a Platja d'Aro hi van participar 70 colles i 4.500 figurants.

El dia abans, divendres al vespre, algunes d'aquestes colles ja havien desfilat a la rua de Sant Feliu de Guíxols, d'on també es van endur premis. La Carnavalesca d'Olot i Castellfollit de la Roca va quedar tercera, amb 453 punts, i la Santjoanenca va ser la quarta millor carrossa gran amb 425 punts.
 
Arxivat a