L'Olotx2 s'allarga un dia i coincideix amb la Botiga al Carrer

Del 27 de febrer a l'1 de març la capital garrotxina oferirà 1.400 estades i 11.000 places de restaurant | El sector assegura que els qui vénen per l'ocasió acaben tornant a la comarca

Andreu Oliveras
06 de febrer del 2015
Actualitzat el 15 de febrer a les 20:06h

La Plaça Major plena per escoltar un concert de l'Olotx2 de l'any passat. Foto: Martí Albesa


La d'aquest any serà la tercera edició de l'Olotx2, però els organitzadors asseguren que l'activitat ja està plenament assentada dins el calendari d'activitats de la ciutat. "Fa setmanes que la gent ens està trucant per obtenir reserves", explica el regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda.

L'Olotx2 se celebrarà l'últim cap de setmana de mes i les activitats ja començaran el divendres el vespre per tal d'atraure el màxim de gent de fora. El 27 i 28 de febrer i l'1 de març, Olot oferirà 1.400 estades on dues persones podran dormir al preu d'una i també 11.000 places de restaurant on només pagarà un dels dos comensals.

Aquest any l'Olotx2 coincideix amb la Botiga al Carrer, amb la voluntat que el comerç local aprofiti els visitants que esperen atraure. De fet, la Botiga al Carrer s'allargarà per primer cop al diumenge al diumenge al matí, a més del dissabte com ja és tradicional, per tal que tothom pugui comprar en la rematada final de les rebaixes.

Campanya de promoció de la Garrotxa

Pel president de l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa, Gerard Xifra, l'Olotx2 és una bona excusa perquè la gent conegui la cuina de la comarca: "Aconseguim que el client vagi als establiments i li puguem ensenyar què fem a casa nostra". Tant Xifra com el president de Turisme Garrotxa asseguren que els qui vénen per la campanya Olotx2 acaben programant més visites al territori.

Aquest any s'han incrementat els restaurants i les botigues que participen de la campanya. A part dels descomptes, durant tres dies a Olot hi haurà diverses activitats com per exemple un concert de Mishima a la sala El Torín o l'espectacle Somnis del Club Súper3. A més, es repetirà el Fil Musical, una iniciativa creada l'any passat que consisteix en instal·lar escenaris amb concerts de petit format arreu del Nucli Antic.
 

Programa complet de les activitats d'Olotx2

 

Presentació de la tercera edició de l'Olotx2. Foto: Andreu Oliveras

Arxivat a