Manel Arias i Montse Becerra són els reis del Carnaval 2015

El fotògraf Pep Sau ha fet un cartell inspirat en la sensualitat i l'ambigüitat | El Carnaval d'Olot serà del 19 al 21 de febrer

Els reis del Carnaval 2015 van ser presentats al Torín
Els reis del Carnaval 2015 van ser presentats al Torín | Martí Albesa
Andreu Oliveras
02 de febrer del 2015
Actualitzat a les 16:52h

Manel Arias i Montse Becerra són els reis del Carnaval d'Olot 2015 Foto: Martí Albesa


És en Manel Arias, president de la penya Els Marrinxos. Fins al 21 de febrer rebrà els títols de "Manel, Aligot Reial. Gran guru dels Marrinxos; Rei de les Lay's amb sal, del tambor, la pandereta i les Lay's amb vinegreta; Príncep de la jarana i dels Cheetos Pandilla; Marquès del Mam-bó i del Salt del Sallent, que sempre va calent". Fa 16 anys que participa del Carnaval d'Olot i aquest cop serà el rei de la festa. La seva disfressa està inspirada en un adhesiu enganxat al seu vehicle: "A la meva furgoneta hi ha un logo, que fa trenta anys que el porto, és una àliga aviadora".

En Manel regnarà acompanyat de la Montse Becerra, tresorera de la penya S'tokats. Ella és la "Montse, reina dels S'tokats, la canya i la diversió. Emperadriu dels polim€rs; Deesa d'un clam blaugrana; Pubilla del na-na-ri de l'Empenya't". L'objectiu tots dos el tenen clar: "riure, fer ballaruques i passar-ho bé".

Del 19 al 21 de febrer

Dissabte van ser coronats reis, en l'acte de presentació del Carnaval d'Olot, que serà els dies 19, 20 i 21 de febrer. La festa començarà dijous a la nit amb un playback al Teatre Principal protagonitzat per antics reis i reines del Carnaval. El divendres, el CIT torna a programar el Ball de la Dona. Dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda començarà l'acte principal: la gran rua pel passeig de Barcelona. La festa continuarà a la nit amb un sopar de penyes al pavelló Firal i una festa a la sala Torín.

El fotògraf Pep Sau ha estat l'encarregat d'elaborar el cartell d'aquest any. "Per mi el Carnaval és sensualitat, és color, és plaer i és ambigüitat", explica Sau a l'hora de parlar de la seva obra. Una festa que assegura que el protagonista de la fotografia la porta a dins.

Carnaval solidari

El Carnaval d'Olot 2015 vol ser solidari i col·laborar amb Caritas Garrotxa i al patronat Integra. Per això, el dissabte dia 21 el CIT farà una recollida d'aliments i donarà 1 euro del sopar de les penyes al patronat olotí.
 

El cartell del Carnaval 2015 és obra de Pep Sau. Foto: Martí Albesa

Arxivat a