Rigau alaba la qualitat pedagògica de l'escola La Bòbila de Les Preses

La consellera d'Ensenyament situa el centre garrotxí al nivell de països com Finlàndia | Tot i que ja fa tres cursos que funciona, s'ha inaugurat avui

Rigau, amb l'alcalde de Les Preses i la directora del centre
Rigau, amb l'alcalde de Les Preses i la directora del centre | M. Albesa
Redacció NacióLaGarrotxa.cat
30 de gener del 2015
Actualitzat el 09 de febrer a les 17:31h

Irene Rigau destapant la placa amb l'alcalde de Les Preses i la directora de l'escola. Foto: Martí Albesa


La consellera d'Ensenyament alaba la qualitat de l'ensenyament de l'escola La Bòbila de Les Preses, situant-lo al mateix nivell dels millors països europeus: "A partir d'ara, quan parlem de pedagogia no parlarem només de Finlàndia, també parlarem de Les Preses" ha sentenciat Irene Rigau aquest matí durant la inauguració del centre.

Rigau visitava l'escola, en funcionament des de fa tres cursos, per inaugurar la finalització recent de les obres, en les quals el govern ha invertit uns tres milions i mig d'euros. La consellera n'ha destacat l'organització pedagògica que se centre amb les paraules gràcies, siusplau i perdó: "Quan aquestes tres paraules circulen dins l'escola vol dir que hi ha convivència, i quan ho fan en un poble i en un país vol dir que hi ha molta cohesió"
destacava Rigau.

Actualment 140 alumnes fan classes a La Bòbila. Rigau ha demanat als mestres que no deixin "que cap nen es quedi enrere".
 

La consellera d'Ensenyament, en la visita a l'escola La Bòbila. Foto: Martí Albesa

Arxivat a