Aprendre teatre de la mà de Toni Albà

L'actor farà una classe magistral dissabte a Olot

Andreu Oliveras
08 de gener del 2015
Actualitzat el 12 de gener a les 17:04h

L'actor Toni Albà formarà a Olot una vintena d'actors amateurs. Foto: Josep Martí


Toni Albà ensenyarà les tècniques del bufó i de la improvisació aquest dissabte a Olot. L'escola de teatre Groc Llimona l'ha convidat perquè faci una classe magistral a la ciutat. Al matí, l'actor transmetrà la seva experiència als alumnes de l'escola i a la tarda la sessió està oberta a tots aquells actors amateurs que vulguin millorar les seves dots. Com explica Anna Roca, una de les dues professores de l'escola, l'important és que tinguin ganes d'aprendre a fer teatre.

Només queden dues de les 20 places disponibles per aquesta classe magistral. Les inscripcions es fan a través del web de l'escola. Seran 4 hores intenses per extreure el màxim profit de l'experiència d'Albà. Per aquesta sessió s'han inscrit alumnes de la Garrotxa i d'arreu de les comarques gironines.

40 alumnes apuntats a l'escola Groc Llimona

Actualment, per l'escola Groc Llimona passen una quarantena d'alumnes de 3 a 18 anys. Els dissabtes el matí és quan hi van els nois i noies de 13 a 18 anys, que són els que aquest cap de setmana es formaran amb Toni Albà. Anna Roca explica que aquest curs han omplert totes les places d'aquest grup. Els joves es reuneixen cada dissabte durant el curs escolar per millorar les diferents tècniques teatrals. A part de les dues professores, de tant en tant els visita un expert per fer-los una classe intensiva.
Arxivat a