La pista de gel manté els 5.000 usuaris

Entre el 19 de desembre i el 7 de gener hi ha patinat el mateix nombre de persones que l'any passat | Estanis Vayreda vol potenciar Olot com a destí turístic nadalenc

L'activitat a la pista de gel s'ha concentrat als caps de setmana
L'activitat a la pista de gel s'ha concentrat als caps de setmana | Martí Albesa
Andreu Oliveras
08 de gener del 2015
Actualitzat el 19 de gener a les 17:01h

La pista de gel manté els usuaris de l'any passat. Foto: Marti Albesa


Entre el 19 de desembre i el 7 de gener, la pista de gel d'Olot ha venut uns 5.000 tiquets, segons dades facilitades per l'ajuntament. Ha mantingut si fa o no fa els mateixos usuaris que l'any passat, concentrant sobretot la major afluència als caps de setmana. Són sobretot els infants al voltant dels 10 anys els que han utilitzat més la instal·lació.

Pel regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, la pista és "un element de dinamització del centre d'Olot". Per això, Vayreda aposta per seguir-la muntant al Nucli Antic. "Podríem posar-la a un espai més gran, sota cobert, com fan altres ciutats, però no és el nostre model". Aquest Nadal el temps ha acompanyat i la pista ha pogut funcionar sense incidents.

La concessió per la gestió de la pista de gel era de dos anys i aquest gener ha finalitzat. Si l'equip de govern que surti de les properes eleccions considera idoni tornar-la a instal·lar haurà de convocar un nou concurs.

Potenciar Olot com a destí nadalenc

Amb la tornada de les classes escolars es posa punt i final al període de Nadal. Segons ha explicat Vayreda a NacióLaGarrotxa, Olot ha atret més visitants que l'any passat. Han crescut les atencions a l'Oficina de Turisme i les cases de turisme rural de la Garrotxa han fregat el 100% d'ocupació pel pont de la Puríssima i per Cap d'Any.

El regidor de Promoció Econòmica està convençut que Olot s'ha de posicionar com a destí nadalenc: "Olot amb el tema Nadal encara es pot especialitzar més, té moltes possibilitats. És un dels reptes que tenim com a ciutat els propers anys". Com a trets singulars que atreuen gent d'arreu cap a Olot durant aquestes festes, Estanis Vayreda posa d'exemple la Mostra de Pessebres i el Campament Reial, dues activitats amb molt de ressò fora de la comarca.
 

Pel Campament Reial van passar més de 2.000 nens d'arreu de Catalunya. Foto: Martí Albesa

Arxivat a