La UE Olot guanya «in extremis» el CF Reus (1-0)

Un gol de Ramos al minut 85 permet als garrotxins començar el 2015 amb victòria

La UE Olot va derrotar el CF Reus per la mínima
La UE Olot va derrotar el CF Reus per la mínima | Martí Albesa
Arnau Borràs
05 de gener del 2015
Actualitzat el 11 de gener a les 19:11h
 

Cassamá ha estat una de les novetats a l'onze inicial contra la UE Olot. Foto: Xavi Guix / CF Reus


A la represa, la frescor dels roig-i-negres ha anat minvant i la UE Olot ha fet un pas endavant. Tot i això, Edgar Badia no ha tingut feina. Els locals, malgrat acostar-se més a l'àrea reusenca, no han creat ocasions clares per marcar. Qui ha gaudit de la millor oportunitat per marcar en aquest tram inicial de segona part ha estat Sellarès. Edgar Hernández ha enviat la pilota al punt de penal i l'exdavanter del Llagostera ha entrat de segona línia per rematar de cap, però la pilota ha marxat fregant el pal esquerre de Wilfred. Després d'aquesta jugada, els homes de Natxo González no han tornat a trepitjar l'àrea local fins al tram final de partit. Això ho ha aprofitat l'Olot per intentar fer mal, sobretot gràcies a la velocitat d'Uri Santos.

El partit, però, estava per quedar 0-0. Cap dels dos equips arribava a inquietar la porteria contrària i només un error puntual faria canviar el signe del partit. I això ha passat al minut 85, quan Carlos ha aprofitat una jugada plena de rebots a l'interior de l'àrea per batre Edgar i transformar l'únic gol del partit. Amb l'1-0, lògicament al CF Reus li han agafat les presses. Natxo González ha apostat per un 3-3-4, amb Jorge i Miguel Marín fent pràcticament d'extrems. Els roig-i-negres s'han bolcat en atac i ha estat a punt d'empatar en dues ocasions. La primera, a la sortida d'un córner, Guedes ha rematat molt desviat des del punt de penal. La segona, un xut a la desesperada de Masqué des del vèrtex de l'àrea. Aquesta ha estat l'última jugada del partit i els del Baix Camp han sumat la setena derrota de la temporada.

FITXA TÈCNICA
UE Olot

Wilfred, Argi, Canelada, Germán, Rojas, Abel, Carlos (Eric 87'), Hèctor, Uri, Musa (Sielva 62') i Coro
CF Reus Deportiu
Edgar, Cassama (Jorge 87'), Marín, Olmo, Moyano, Delgado, Vitor (Guedes 83'), Folch, Xisco, Sellarès i Edgar Hernández (Masqué 71')
Gols
1-0, Carlos (85')
Targetes grogues
Pels locals Uri Santos (26'), Musa (55'), Argi (60') i Héctor (76') i pels visitants Èdgar Hernández (48') i Masqué (82')
Àrbitre
Sergio Escriche Guzmán, del col·legi valencià
Camp
Estadi Municipal d'Olot amb la presència de 1.504 espectadors

Resum del UE Olot - CF Reus (elgarrotxi.cat):
Arxivat a