L'escola Joan XXIII recull donatius per instal·lar tauletes tàctils

Serviran per millorar la comunicació dels alumnes autistes

per Andreu Oliveras, Olot | 24 de desembre de 2014 a les 10:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de desembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Direcció i AMIPA de l'escola Joan XXIII presenten la campanya. Foto: Andreu Oliveras


L'escola Joan XXIII, que atén a alumnes amb necessitats especials, ha iniciat una campanya de recollida de donatius per tal de poder comprar tauletes tàctils. L'objectiu, com explica el director del centre, Jordi Sunyol, és equipar una aula sencera. Tot i així, en funció del que recullin n'instal·laran més o menys.


Amb les tauletes, els nois i noies autistes i aquells altres que tinguin dificultats específiques en la comunicació poden interactuar millor amb els qui els envolten. "Volem aprofitar les noves tecnologies per aprofundir millor la comunicació d'aquests nanos", explica Sunyol. La campanya de recollida de donatius compta amb el suport de l'AMPA de l'escola. Per Antònia Lledó, membre de l'associació, els pares i mares tenen "el deure de facilitar al màxim la feina dels professors perquè els fills es puguin comunicar amb els del voltant".

Les guardioles estan instal·lades en diversos comerços d'Olot. Per identificar-les, hi han instal·lat un dibuix fet especialment per l'ocasió.

 

Participació