Arriben els patges a Olot

Aquesta tarda arrenca el Campament Reial, que estarà instal·lat a la Plaça Clarà fins diumenge | El Campament tancarà les portes a les nou del vespre

Andreu Oliveras
02 de gener del 2015

La Cartera, llegint les cartes d'un parell de nenes que van visitar-la l'any passat. Foto: Martí Albesa


Quan falten tres dies per l'arribada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient, els seus patges ja comencen a deixar-se veure per la ciutat d'Olot. Aquesta tarda, a les sis, obrirà les portes el Campament Reial, que un any més tindran instal·lat a la plaça Clarà. Hi seran tots amb un objectiu comú: llegir les cartes del màxim nombre d'olotins possible per tal de poder informar a Melcior, Gaspar i Baltasar de quin regal han de portar a cadascú.

Els cuiners, el mag, el fanaler, la caramelera i fins i tot el carboner ompliran les tendes del Parc Vell. Els últims del recorregut seran els més esperats: el carter i la cartera. Ells rebran personalment a cadascun dels nens i nenes que els vinguin a veure i s'encarregaran de llegir-los les cartes i transmetre als tres reis els regals individuals.

Una seixantena de patges i princeses els acompanyaran fins al voltant de les nou del vespre, quan el recinte tancarà les portes per tal que els enviats de Ses Majestats puguin descansar i començar a preparar tots elsregals.

Tallers de manualitats per anar a esperar els Reis

Un any més, el Campament Reial es complementarà amb els tallers de manualitats, pensats pels més menuts. Dissabte i diumenge, de 2/4 de 12 a 2/4 de 2 del migdia i de 2/4 de 4 a les 6 de la tarda s'ensenyarà als més petits a fer fanals i tot tipus d'objectes per anar a esperar els tres reis. El dilluns, dia de la Cavalcada, també hi haurà tallers al matí, de 2/4 de 12 a 2/4 de 2.

En cas de pluja, el Campament Reial es traslladaria a l'església de l'Escola Pia. L'any passat, 2.114 nens i nenes van passar pel Campament al llarg dels tres dies.
 

El Carter i la Cartera són els dos personatges més esperats del Campament Reial. Foto: Martí Albesa


 
Arxivat a