Castellfollit de la Roca vol que un jutge prohibeixi a un veí trepitjar el poble

Els veïns estan tips que aquest home atraqui cada dos per tres alguna casa o comerç del municipi | Només la setmana passada ha comès sis robatoris

El poble ha començat a recollir firmes
El poble ha començat a recollir firmes | Martí Albesa
Redacció NacióLaGarrotxa.cat
22 de desembre del 2014
Actualitzat el 08 de gener del 2015 a les 18:30h

Els veïns de Castellfollit recullen firmes per demanar l'ordre d'allunyament. Foto: Martí Albesa


Els veïns de Castellfollit de la Roca reclamen una ordre d'allunyament contra un home del municipi per tal que no es pugui apropar més al poble. Estan tips que els robi dia sí, dia també. Només la setmana passada, aquest individu va cometre sis robatoris a Castellfollit, sobretot a comerços i bars.

"Ja estem cansats d'aquesta situació", expressa Jaume Miñana, un dels veïns que han impulsat la campanya. "El sistema judicial que tenim és tan tou que com que és un furt al cap d'unes hores és fora i el tornem a tenir al poble", argumenta impotent Miñana. Asseguren que viu en una casa ocupada i que no aporta res de positiu cap a Castellfollit.

Convocats a través de les xarxes socials, ahir es van concentrar davant la torre del rellotge de Castellfollit i van començar la recollida de firmes per intentar posar fi a aquesta situació. La matinada d'aquest dissabte, la Policia Municipal d'Olot va detenir aquest individu quan intentava forçar la porta d'un comerç de la ciutat.
 

Els veïns de Castellfollit estan tips que el mateix individu els robi cada dos per tres. Foto: Martí Albesa