Anul·lada pel mal temps la 23a cursa de BTT d'Oix

S'havia de celebrar diumenge

Redacció
26 de novembre del 2014
Actualitzat el 29 de novembre a les 8:55h

Finalment, la llevantada que afecta tot aquest cap de setmana la Garrotxa ha obligat a anul·lar la 23a cursa de BTT d'Oix. La cursa de bicicleta de muntanya que recórrer els paratges de l'Alta Garrotxa s'havia de celebrar aquest diumenge 30 de novembre amb un recorregut de 16 quilòmetres i un altre de 38 quilòmetres, tots dos amb sortida i arribada a Oix.

El fet que transcorregués íntegrament per l'Alta Garrotxa i creués diversos rierols ha mogut als organitzadors que vistes les previsions de pluja era millor posposar-la per una altra data, encara sense confirmar.

Per primera vegada la cursa havia de ser cronometrada ja que és una prova puntuable pel GarrotXircuit 2014. Es tracta d'una plataforma que vol promoure la participació d'aficionats al ciclisme en les curses populars de  BTT de la comarca. A més, aquest any la cursa incorporava l'eslògan "Memorial Enric Serrano", en homenatge a un dels seus creadors, mort recentment.

La vint-i-tresena BTT d'Oix tenia previst sortir diumenge a les nou del matí de la plaça Major del poble i les inscripcions per participar-hi s'obrien des de mitja hora abans. Els camins per on passa la cursa no estava previst que es tallessin a la circulació i, per tant, els organitzadors demanaven precaució als participants.