Noel inverteix 24 milions en una nau que donarà feina a 100 treballadors

El nou edifici, de 18.000 metres quadrats, estarà llest a finals del 2015 | El conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca posa la primera pedra juntament amb el president del Consell Comarcal

Redacció NacióLaGarrotxa.cat
22 de novembre del 2014
Actualitzat el 29 de novembre a les 21:32h
Acte de col·locació de la primera pedra
Acte de col·locació de la primera pedra | Noel Alimentació
El conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Josep Maria Pelegrí, acompanyat del president del Consell Comarcal de la Garrotxa i els màxims responsables de Noel Alimentària, ha posat la primera pedra a la nova nau de l'empresa, al polígon de Begudà a Sant Joan les Fonts. L'empresa garrotxina invertirà 24 milions d'euros en aquesta nova planta, de 18.000 metres quadrats, que donarà feina a un centenar de persones.
 
 

Acte de col·locació de la primera pedra de la nova nau. Foto: Noel Alimentària 

Les obres van començar aquest mes d'octubre i estaran llestes a finals del 2015. Les noves instal·lacions serviran per ampliar la zona d'embotits curats i la secció de cuits de la fàbrica existent i inclourà un nou centre logístic. L'empresa preveu produir fins a 15.000 tones de carn a l'any en aquest nou espai.

Com explica el director general de la companyia, Joan Boix, "les noves obres permetran no només ampliar l'actual producció sinó desenvolupar nous formats de productes i millorar l'eficiència dels processos actuals".
 


Les obres estan distribuïdes en tres fases i aniran entrant en funcionament de manera gradual. La conselleria assegura que aquesta serà una de les inversions privades més importants previstes a Catalunya el 2015.