El Rengle estarà muntat tots els dies davant l'antic hospital

Amb l'obertura de la nova Plaça Mercat, abandonarà el carrer que porta el seu nom

Andreu Oliveras
21 de novembre del 2014
Actualitzat a les 9:52h

Estanis Vayreda explica el nou reglament del Rengle al ple. Foto: Martí Albesa


El Mercat del Rengle es traslladarà a l’entrada de la nova Plaça Mercat per davant de l'antic hospital de Sant Jaume, abandonant així la ubicació al carrer del Rengle, dedicat a aquest mercat. Ho ha aprovat per unanimitat el ple municipal dins el nou reglament que regeix aquest mercat. De tota manera, segons ha reconegut el regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, als propers mesos es mirarà si aquest és el millor lloc o si s'ha de moure cap a algun altre dels accessos a la plaça.

Una de les novetats del recent aprovat reglament és que preveu que el Rengle estigui parat tots els dies laborables, de nou del matí a set de la tarda. Tindran tots les mateixes taules i hauran de posar els productes en cistells o caixes de fusta. A partir d'ara quedarà prohibit fer servir carpes o paraigües, amb la voluntat de dotar el mercat d'una estètica comuna.

El Rengle preveu tenir entre 12 i 15 venedors, donant prioritat a aquells pagesos que actualment ja en formen part. Tots els productes que hi venen els han d’haver cultivat ells mateixos i no poden ser manufacturats. S'estudiarà la possibilitat de demanar permís per vendre animals vius durant el període proper a les festes de Nadal.
Arxivat a